Home Dulapuri pantofi Dulapuri pantofi
Dulapuri pantofi PDF Imprimare Email
Dulapuri pantofi
Scris de mihaela86   
Vineri, 27 Mai 2011 07:27

Aceste dulapuri de pantofi sunt solutia eleganta pentru depozitarea obiectelor de incaltaminte. Ele sunt special create pentru acest lucru. De obicei, aceste dulapuri de pantofi sunt asezate in apropierea usii principale a unei locuinte pentru ca acolo stau de obicei pantofii. Pot servi si ca masa si pot fi si mai utile. De exemplu, puteti aseza o vaza cu flori, o rama foto peste aceste dulapuri de pantofi.

Cele mai frecvent intalnite dulapuri de pantofi sunt acele dulapuri din plastic, dar exista si dulapuri de pantofi din lemn sau metal. Exista si dulapuri de pantofi construite in perete. Aceste dulapuri de pantofi sunt ideale pentru persoanele care detin foarte multe articole de incaltaminte. Indiferent de ce tip de dulapuri de pantofi vorbim, acestea sunt dotate cu rafturi si cu usi accesibile.


Exista dulapuri de pantofi de o varitate de dimensiuni. Insa, majoritatea sunt dulapuri de pantofi de dimensiuni mici. Putine sunt persoanele care ar alege depozitarea pantofilor undeva la inaltime, aproape de tavan. Sunt si dulapuri de pantofi cuprinse in dulapurile de haine, care sunt foarte practice. Singura problema la aceste dulapuri de pantofi este aceea ca sunt de obicei instalate in dormitor si ar trebui sa parcurgeti distanta din dormitor si pana la usa incaltati, ceea ce nu este prea placut pentru covor.

In aceste dulapuri de pantofi pot exista spatii multiple de depozitare. Sunt dulapuri de pantofi realizate pe mai multe etaje, unde va puteti organiza incaltamintea. Avantajul acestor dulapuri de pantofi este acela ca in el se pot depozita atat pantofi sport sau papuci, cat si pantofi cu toc inalt sau bocanci. Aceste dulapuri de pantofi sunt destinate depozitarii oricarui tip de incaltaminte.Exista dulapuri de pantofi care sunt dotate si cu un spatiu de agatat haine (cuier), oglinda, spatiu pentru depozitarea umbrelei si a palariilor. De asemenea, multe dulapuri de pantofi au spatiu rezervat gentilor. Aceste dulapuri de pantofi sunt preferatele femeilor. Exista multe dulapuri de pantofi dotate atat cu rafturi, cat si cu sertare.

Ultima actualizare în Vineri, 06 Mai 2011 07:54
 

Sondaje

Ce fel de dulapuri preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com