Home Dulapuri haine
Dulapuri haine
Dulapuri haine PDF Imprimare Email
Dulapuri haine
Scris de mihaela86   
Joi, 05 Mai 2011 14:25

Toate aceste dulapuri de haine trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Aceste dulapuri de haine trebuie sa fie rezistente, fabricate din materiale de calitate si sa aiba un aspect placut. Multi considera ca aspectul unor dulapuri de haine nu este chiar atat de important, insa ele sunt piese de mobilier in care se reflecta intreg dormitorul. Aceste dulapuri de haine trebuie sa aiba spatiu pentru depozitarea hainelor pe care le folosim frecvent, dar si un spatiu destul de mare pentru hainele pe care le purtam rar.

Intalnim dulapuri de haine atat in locuintele oamenilor, de exemplu acele dulapuri de dormitor, cat si in afara casei. Putem intalni dulapuri de haine la locul de munca, in sali de fitness, spauri, cluburi sportive etc. Adesea aceste dulapuri de haine sunt amplasate in vestiare. Probabil ca am observat cu totii ca aceste dulapuri de haine din locurile publice sunt foarte simple. De obicei sunt realizate din lemn sau sunt dulapuri metalice.Daca ne gandim la dulapuri de haine si la locuinta noastra, atunci vrem un dulapuri de haine care sa aiba cat mai multe caracteristici si sa fie, bineinteles, cat mai ieftine. Dintre caracteristicile pe care oamenii si le doresc la acele dulapuri de haine putem aminti: spatiul destinat incaltamintei, sertare pentru depozitarea obiectelor vestimentare de mici dimensiuni, oglinda, iluminare, spatiul destinat depozitarii gentilor.

Daca spatiul din locuinta este limitat, puteti lua in considerare acele dulapuri glisante. Ele sunt special create pentru spatiile inguste si mici. Daca accesorizati aceste dulapuri de haine glisante cu oglinzi pe usi, atunci camera o sa para mult mai spatioasa. In plus, oglinzile sunt foarte utile. La acele dulapuri de haine inalte aveti posibilitatea sa atasati o oglinda pe intreaga usa ca sa aveti o vedere in ansamblu.Este indicat sa achizitionati dulapuri de haine la dimensiunea permisa de camera. Este drept, cu totii ne dorim dulapuri de haine mari si voluminoase in care sa ne asezam in voie toata garderoba, dar daca incaperea este prea mica trebuie sa ne conformam si sa luam un dulap de dimensiuni mai mici. In caz contrar, aceste dulapuri de haine vor ocupa jumatate de camera.

Ultima actualizare în Vineri, 06 Mai 2011 07:54
 


Sondaje

Ce fel de dulapuri preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com