Home Dulapuri glisante
Dulapuri glisante
Dulapuri glisante PDF Imprimare Email
Dulapuri glisante
Scris de mihaela86   
Vineri, 27 Mai 2011 07:23
In casele mici, fara prea mare spatiu de depositare vin in ajutor acele dulapuri glisante, ideale pentru orice tip de camera. Exista dulapuri glisante care pot fi amplasate in baie, bucatarie sau in dormitor. Majoritatea oamenilor se tem sa cumpere dulapuri glisante din cauza zgomotelor pe care le fac usile. Daca faceti partea din acea categori de oameni, nu trebuie sa va mai temeti pentru ca exista foarte multe dulapuri glisante dotate cu amortizor.La aceste dulapuri glisante nu exista niciun pericol, deoarece usile incetinesc atunci cand sunt aproape de capatul sinei. Astfel, usile de la aceste dulapuri glisante nu se trantesc si nu exista pericolul defectiunilor. Puteti alege dulapul preferat dintr-o gama foarte variata de dulapuri glisante. Aveti de ales din gama traditionala de dulapuri glisante din lemn. Aceste dulapuri glisante sunt fabricate numai din lemn sau din lemn laminat si sunt potrivite pentru orice tip de camera.

Incercati sa aruncati o privire si asupra acelor dulapuri glisante din lemn cu oglinzi pe usi. Usile acestea ofera mai multa functionalitate si originalitate camerei. Intr-o camera mica oglinzile vor oferi mai iluzia unui spatiu mai mare. Exista modele de dulapuri glisante numai cu o usa cu oglinda, iar cealalta din lemn. Din nenumaratele variante de dulapuri glisante, cu siguranta o sa gasiti unul care sa va fie pe plac.Daca alegeti achizitionarea unor dulapuri glisante din lemn, ganditi-va si la varianta de dulapuri glisante in culori combinate. Acestea vor personaliza camera si ii vor da un aer original. Puteti opta si pentru dulapuri glisante din sticla sau din sticla si lemn. Acele dulapuri glisante din sticla sunt foarte elegante si foarte scumpe. In schimb, varianta de dulapuri glisante din lemn si sticla cuprinde dulapuri cu usi glisante din sticla si corpul din lemn.

Puteti alege si dulapuri glisante din sticla colorata. Aceste dulapuri glisante se potrivesc in orice tip de locuinta. Sunt foarte elegante si ar putea fi, chiar o frumoasa piesa de decor. Aceste dulapuri glisante au dimensiuni foarte variate. Pe de o parte exista dulapuri glisante foarte inalte si late, care pot acoperi un perete intreg, pe de alta parte exista si dulapuri de baie glisante sau dulapuri glisante de dimensiuni mici facute special pentru depozitarea documentelor sau pentru produsele necesare intr-o baie (sampon, sapun, prosoape etc).
Ultima actualizare în Vineri, 06 Mai 2011 07:53
 


Sondaje

Ce fel de dulapuri preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com